216 Visninger |  Lik

Trøffeljegerne fra Piemonte- Bergstaden Filmklubb

Mandag 5. september kl. 20.00 Kinosalen

Pris 90 kr (medlem) // Sesongkort 120 kr selges i billettluka // Enkeltmedlemskap 40 kr selges i billettluka (gjelder én film)

Kjøp eBillett (Husk at du må ha gyldig medlemskort)

En humoristisk og uimotståelig sjarmbombe av en film om gamle gubber, lojale hunder, vin og mat, og om et liv i harmoni med naturen. Kritikerroste “Trøffeljegerne fra Piemonte” er en ekte kjærlighetserklæring til Italia!

Dypt inne i skogen i den italienske regionen Piemonte vandrer en gruppe menn i 80-åra på leting etter verdens dyreste ingrediens. Sammen med sine lojale, firbente bestevenner jakter de dag og natt på den hvite Alba-trøffelen – en jakt som viser seg å være både farlig og totalt avhengighetsskapende.

«Trøffeljegerne fra Piemonte», regissert av Michael Dweck og Gregory Kershaw, lar fokuset hvile på de dedikerte trøffeljegerne – de siste av sin sort – som har nedarvet kunnskapen gjennom generasjoner, men som er hemmelighetsfulle når de blir bedt om å dele hvordan de finner trøflene. Vi får også oppleve hvordan sleipe mellommenn tjener skyhøye summer på å selge trøflene videre til butikker og gourmetsultne ganer ettersom tilbudet stadig blir mindre og etterspørselen bare øker.

Originaltittel: The Truffle Hunters
Skuespillere: Piero Botto, Maria Cicciù, Sergio Cauda, Aurelio Conterno, Enrico Crippa, Gianfranco Curti, Carlo Gondola
Sjanger: Dokumentar
Regi: Michael Dweck, Gregory Kershaw
Nasjonalitet: Italia
Språk: italiensk
Produksjonsår: 2020
Distributør: Selmer Media

Spilletid 1 time 20 min.