1935 Visninger |  1

The Wall – a tribute to Pink Floyd

Lørdag 17. februar kl 1930 i Falkbergetsalen
Pris: 460,-
Kjøp eBillett

Endelig blir det mulig for publikum på Storstuggu å fordype seg i den kulturelle skatten som selveste Pink Floyd har gitt oss. The Wall – a tribute to Pink Floyd består av habile travere i trøndersk musikkmiljø over flere tiår. Når det gjelder korrekka, får publikum nyte tre sterke vokalister med lang erfaring innen rock, jazz og soul.

Tribute to Pink FloydBandet har rukket å markere seg i klasse med de beste på markedet. The Wall drives utelukkende fram av kjærligheten til de som ga oss “The Dark Side Of The Moon”, “Wish You Were Here”, “Animals”, “The Wall”, “Division Bell” osv.

Når du opplever The Wall, får du full pakke med det beste av det beste, der også det visuelle er en stor del av det totale showet . Det etterstrebes å gi publikum en totalopplevelse så nært Pink Floyds sjel som mulig. Det er derfor også engasjert sterke folk på lyd- og lyssiden med lang erfaring for å gjøre opplevelsen så optimal som mulig.

På gitar og vokal finner vi Petter Selliseth, gitar Bjørn Asbøll, bass Jomar Johansen, trommer Ketil Uthaug, keyboard Per Kristian Johansen og sax Vegard Hauknes Hasfjord.

Eirik Haugnes og Brage Iversen er med på lys og Marius Tande på lyd. Alle tre dedikerte teknikere fra Trondheim Lyd Lysverket.