93 Visninger |  Lik

Stuggujazz: Silje Nergaard med Espen Berg

Lørdag 25. mars kl. 19.00 Gropa

Dørene åpner kl. 18.30

Billetter: 350 kr

Kjøp Ebillett

Silje Nergaard feiret i 2020 30-årsjubileum som artist og innledet i den anledning et spennende musikalsk samarbeid med jazzpianist Espen Berg, som blant annet har mottatt Moldes Jazzstipend og regnes som en pianist i verdensklasse. Sammen har de plukket sanger fra Siljes omfattende musikalske katalog med vakre, nedstrippede versjoner av hennes mest kjente materiale, blant annet Be Still My Heart, The WaltzJapanese Blue og ikke minst Tell Me Where You’re Going, i tillegg til en del nytt og spennende materiale, blant annet fra Siljes siste album HOUSES, som kom høsten 2021.

Med sine 18 albumutgivelser har Silje Nergaard turnert verden over med musikken sin, og låtene hennes blir stadig covret internasjonalt. Hennes utgivelse At First Light er, med sine over 140.000 solgte eksemplarer, Norges mestselgende jazzalbum gjennom tidene.

Duoen inviterer publikum til en nær, intim og eksklusiv konsertopplevelse hvor de tar med lytteren inn i historiene bak låtenes tilblivelse.

Espens dynamiske og lekne pianospill gjør at Siljes vakre og egenartede stemme virkelig får skinne i dette nydelige musikalske samspillet. Duoen gir deg en konsertopplevelse som er ren balsam for ører, hjerte og sjel.

Foto: Julie Hrncirova