1266 Visninger |  Lik

Spidergawd + Bakrus

Lørdag 23. april 2022, Falkbergetsalen

Billetter: 350,00 + avg.

Aldersgrense: 18 år

Dørene åpner kl. 19.00. Konsert Bakrus kl. 20.00 og Spidergawd kl. 21.30.

KJØP BILLETT HER

 

Røros Konserter inviterer til helkveld med to av Trøndelags beste rockeband, lørdag 23. april 2022 på Storstuggu.

Spidergawd

Spidergawd er endelig tilbake med nytt album og nye turneer etter flere år i kunstig koma på grunn av pandemien.  

 Spidergawd VI er spilt inn og mixet i Sørgården Studio og er bandets sjette album på 8 år, en produktivitet som har gitt bandet mange fans over hele Norge og Europa.

«Norges beste rockeband om dagen» konkluderte Dagbladets anmelder ved forrige utgivelse og bandet fortsetter tråden fra de forrige albumene med klare referanser til britisk heavy metal, skamløs prog og blues-groove og et aldri så lite drag mot Black Sabbath.

Spidergawd består nå av Per Borten, Kenneth Kapstad, Brynjar Takle Ohr, Hallvard Gaardsløs og Rolf Martin Snustad.

Til vinteren skal Spidergawd endelig legge ut på landeveien igjen, og gjøre en massiv turne som skal innom byer som Barcelona, Paris, Berlin og Røros!

Bakrus

Det har skjedd mye for Rørosbandet Bakrus de siste årene og 15.oktober slipper de albumet «Lover Ingenting» på Oslo-selskapet Indie Recordings.

Bakrus er et band med mye kontraster, og deres norske tekster spenner fra tema som kjærlighet og nærhet, til sinne og fortvilelse, og om hvordan man egentlig blir voksen. Rask og aggressiv pønk brytes opp av rolige melodier og sår tematikk, og det hele leveres med sinne og engasjement.

Fra å være et fenomen i punk-Norge er Bakrus på vei til å bli viden kjent og skal endelig spille på en stor scene på Røros.

Konserten på Storstuggu har unummererte ståplasser.