201 Visninger |  3

Russerevy: CoronaVirus(s)!

Forestillingsdatoer og billettsalg kommer straks!

Plukk med deg spriten og ta turen til Storstuggu, for endelig kommer rødrussens revy. (Vi vil bare spesifisere at vi mener håndspriten, og ikke den hjemmelagde). Med mye om og men kan vi endelig invitere alle til en storslagen forestilling!

Vi tar deg med på ferden gjennom en corona-fylt tid, med pressekonferanser og hytteskam, og ikke minst håndteringen av viruset. Dessverre for oss er fokuset lagt på feil corona i år, men vi har så klart fått til å involvere begge definisjonene!

Ønsker du derimot å rømme fra denne trasige hverdagen, så kommer det innslag fra både fjernt og nær. Har du noen gang blitt lært opp i et ordentlig pinstirøket, kjenner du lærerne på Røros videregående skole, og spøker det virkelig på kommunehuset?

Så ta turen til vår alles store stuggu! Nå braker det løs med CoronaVirus(s)!

Regi: Astrid Tronsmoen og Eli Wintervold

 

I tråd med bestemmelsene fra regjeringen er kinoen og arrangementer på Storstuggu kun åpen for Røros kommune sine innbyggere. Vi ber publikum om å overholde dette. Vi ber også publikum om å holde seg hjemme ved sykdom, vaske hendene godt og ofte og sørge for god avstand til andre. Takk for hjelpen og velkommen til Storstuggu!