2375 Visninger |  1

Folk og røvere i Kardemomme by – Utsolgt

Lørdag 3. mars | kl 1700 | Falkbergetsalen
Pris: 250,- (ord) |  Familiepris/gruppe (min. 4) og samarbeidsp: 205,- | Coopavtale: 200,-
Kjøp eBillett

Denne forestillingen er utsolgt.

Det blir fest i Kardemomme by. Og du er invitert!

I Kardemomme by bor gamle Tobias, pølsemakeren, trikkefører Syversen og barberer Sørensen. Tommy og tante Sofie og vesle Kamomilla. Og politimester Bastian som aldri har lyst til å arrestere noen. Rett utenfor byen bor det tre røvere som heter Kasper, Jesper og Jonatan. De har også lyst til å være med.

Har du husket å vaske ørene dine? Da kan du trygt ta med deg barna på Riksteatrets oppsetning av Folk og røvere i Kardemomme by – en teaterforestilling full av energi, humor, dans og masse musikk. Du vil møte en frekk papegøye, en talende kamel og en løve som er glad i melkesjokolade. Bli med inn i Egners verden og opplev den magiske teaterstemningen på kulturhuset der du bor.  Røverne gleder seg til å hilse på barna som kommer på besøk.

Med Kim Haugen i registolen og et ensemble fylt av unge, nye talenter ønsker vi å innlemme en ny generasjon i vår felles kulturarv. Ja, vi elsker Thorbjørn Egner!

Hils på røverne
Kasper, Jesper og Jonathan møter deg gjerne i foajeen etter forestilling. Se opp for løven og husk at de er veldig glade i melkesjokolade!

Pressen mener:

«Riksteatret holder det de lover, og det er jo det vi vil ha»
NRK

«Kardemomme bys lune og koselige univers er særdeles godt ivaretatt (…) et lite pusterom i vår «disney¬fiserte» verden.»
Vårt Land

«Røverne er trivelige og tante Sofie er herlig bitchy (…) Regissør Kim Haugen har vektlagt en fin, lun tone med en lekenhet og musikalitet som egner seg helt klart for nokså små barn.»
VG

«Både koselig og morsom i Kim Haugens regi»
Aftenposten 

 

 

Premiere i Nydalen, Oslo 2. november 2017
Turnépremiere på Nøtterøy 7. november 2017
På turné med Riksteatret til 70 steder over hele landet

På scenen
Mikkel Niva, Mats Holm, Carina Furseth, Tor Ivar Hagen, Theodor Hellwig, Jan Huse, Siren Jørgensen, John Sigurd Kristensen, Morten Røhrt, Jonas Rønning, Jon Rørmark, Erik Aleksander Schjerven, Lars Helge Throndsen, Linda Tørklep og Olli Wermskog.

Team
Regissør: Kim Haugen. Scenograf: Siri Langdalen

Forestillingslengde: 2 timer (inkludert pause).

Riksteatret i samarbeid med Hålogaland Teater