3072 Visninger |  1

Pinocchio

Onsdag 13. januar | kl 1800 | Falkbergetsalen
Pris: 220,- (ord.) / 180,- (samarbeidspartnere, gruppe, stud, honnør) 170,- (spesialtilbud til Coopmedlemmer)
kjøp eBillett

Gutten med verdens mest berømte nese!

Det var en gang en gammel snekker som het Gepetto. Han var ganske fattig, og ganske ensom. Så vil kanskje noen tenke: Stakkars Gepetto! Men han var ikke ulykkelig. Han skulle bare ønske at han hadde noen å snakke med. Så han lagde en dukke av tre og kalte den Pinocchio. Plutselig en natt våknet dukken til live!

Riksteatret gir deg Carlo Collodis klassiske barneeventyr, kjent fra Walt Disneys filmversjon, gjenfortalt som en humoristisk, vakker, tankevekkende, spennende og litt skummel blanding av godt gammeldags barneteater og moro for hele familien – med mye musikk.

Dette er forestillingen for alle som lurer på om det er nødvendig å gå på skolen, om det er greit å spise godteri hele dagen og være oppe så lenge man vil, om penger vokser hvis man graver dem ned og nyttige ting i den duren! Og alle som tror på feer, liker å snakke med gresshopper og av og til føler seg som en treskalle. Kanskje finnes det også noen foreldre som trenger å lære seg litt oppdragelse?

Do you wish upon a star – ser du stjernen i det blå?

EKSTRA:
Gutten med den lange nesen spilles av Hanne Gjerstad Henrichsen, et navn å merke seg. Regi og manus er ved Teodor Janson. Han jobber som regissør, tekstforfatter og skuespiller og har vært ansvarlig for en rekke humorshow og musikaler, bl. a med suksessforestillingen Peter Pan på Det Norske Teatret i 2007.

Spilletid: 2 timer (inkludert pause).

Passer for barn fra 5-6 år.

Sagt om forestillingen i media:

«Fortryllende (…) rørende og rasende festlig teater»
Dagsavisen

«Humørfylt, varmt og inkluderende»
Dagbladet

«Pinocchio er storsjarmør»
VG

«Hanne G. Henrichsen er troverdig som marionett og rørende som ekte gutt, fysisk og verbalt kvikk. Som hans samvittighet er Ivar Nergaards gresshoppe en figur å bli glad i.»
Aftenposten

.. og fra Didrik 12 år:
«Jeg koste meg hele tiden»

Casa Kaos, som er en av landets største bloggere, kåret til Årets mammablogger 2014 har sett Pinocchio med barna sine:
«Har du sjansen, anbefaler jeg på det varmeste at du tar med deg barna og koser deg med forestillingen om den lille tregutten med rød hatt og lang nese.»
http://casakaos.blogg.no/1443734605_pinnochio_trollbant_t.html