44 Visninger |  Lik

Petter Wavold & Bandet

Fredag 21. mai, kl. 20.00, Falkbergetsalen

Pris: 350,-  + avgift

KJØP BILLETT

Petter Wavold er en av Trøndelags mest kjente og kjære artister. Han er mannen bak melodier som «Æ længte hjæm», «Bruan e brent», «Koffor Det», «Gammel kjærlighet ruste aldri», «Minstejenta» og «Stæm». Disse sangene har flere topplasseringer på diverse hitlister, og sangene spilles fortsatt mye på radiostasjoner over hele landet.

Petter Wavold startet sin karriere sent på 1970-tallet. Allerede da var han og bandet TV-yndlinger med flere opptredener bak seg, blant annet i TV-programmet «Halv sju». Solokarrieren skjøt fart på begynnelsen av 1990-tallet og tok av for alvor når han lanserte sangen «Æ længte hjæm» i 1991.

Petter Wavold har regelmessig utgitt nye album og nye singler opp gjennom årene. Han er også tildelt ærestittelen «Årets Trønderrocker». 30 års-jubileumet i 2009 ble markert med en festforestilling med mange gjesteartister i Olavshallen i Trondheim. Dette gjorde han også foran en fullsatt Olavshallen under sitt 25 års jubileum i 2004.

Få artister har spilt like mange konserter og solgt like mange plater som Petter. Over 400 000 solgte plater og over 3000 spillejobber, i tillegg til opptredener i TV-programmer som «Tore på sporet», «Casino», «Good morning Scandinavia» med flere.

I over 40 år har Petter Wavold reist rundt og spilt i Norge. Han er en meget bra entertainer som har evnen til å skape stor stemning blant publikum når han sammen med sitt fantastiske band fremfører nye og gamle slagere fra sitt tidløse repertoar. Med dette er det duket for topp stemning med norsk musikk på sitt beste.