1919 Visninger |  Lik

Om hester og menn

Mandag 23. mars | klokken 2000
Pris: 90 | kjøp Ebillett

Publikumsfavoritten OM HESTER OG MENN er en romantisk komedie som vever sammen en rekke skrøner om et lite islandsk bygdesamfunn og de menneskene – og hestene(!) – som bor der. Menneskene virker minst like ledet av sine dyriske instinkter som sine firbeinte venner i denne humoristiske filmen. Man får se uforglemmelige, lidenskapelige scener mellom hingst og merr, mann og kvinne og ikke minst for noen flasker russisk vodka.

Forrige gang Benedikt Erlingsson og Fridrik Thor Fridriksson samarbeidet på lerretet var i Lars von Triers DIREKTØREN FOR DET HELE. Nå er de tilbake med den kritikerroste komedien OM HESTER OG MENN som henholdsvis regissør og produsent. Filmen er Islands Oscar-kandidat og har Norgespremiere 28. februar.

OM HESTER OG MENN vant Publikumsprisen i Tromsø. Den har også vunnet en rekke priser på festivaler verden over, deriblant prisen for beste regissør under Tokyo International Film Festival, beste nye regissør i San Sebastian og hele tre priser under Tallinn Nordic Black Nights. OM HESTER OG MENN er co-produsert av Egil Ødegård og Filmhuset.

Med:  Ingvar E. Sigurðsson, Charlotte Bøving, Steinn Ármann Magnússon, Helgi Björnsson, Kristbjörg Kjeld, Sigríður María Egilsdóttir, Juan Camillo Roman Estrada, Kjartan Ragnarsson, Atli Rafn Sigurðarson, Halldóra Geirharðsdóttir, Erlingur Gíslason, María Ellingsen, Svandís Dóra Einarsdóttir, Vilborg Halldórsdóttir, Kjartan Bjargmundsson, Jóhann Páll Oddsson, Kash Erden Baater, Juris Zablockis, Igor Lezhenk,Ólafur Flosason, Hallmar Sigurðsson, Less

Regi: Benedikt Erlingsson

Aldersgrense 11 år

For medlemmer i Bergstaden Filmklubb. Medlemskap kan kjøpes hver filmklubbmandag i billettluken. Pris: 120