932 Visninger |  Lik

Mørkstuggu: Vreid og Audrey Horne + filmvisning «Studio 666»

Fredag 28. oktober kl 19.00  Falkbergetsalen

Billetter: 350 kr + avg. Billetten gjelder både filmvisning og konserter. Aldersgrense 18 år.

Baren åpner kl. 18.30
Filmvisning  «Studio 666» kl. 19.00

Konsertstart Vreid kl. 21.00
Konsertstart Audrey Horne kl. 22.50

KJØP BILLETTER HER

Storstuggu inviterer til årets «Mørkstuggu»; en konsertserie for de med et ekstra hjerte for det hardere slaget.

Audrey Horne har siden bandet ble grunnlagt i 2002 etablert seg som et av landets fremste leverandører av hardtslående klassisk hardrock. Deres siste plate, «Devil’s Bell», har fått strålende kritikker over hele kloden og klatret helt til en imponerende 19. plass på de offisielle Tyske albumlistene. Det er ikke bare, bare i et av verdens største musikkmarkeder. Liker du band som Thin Lizzy, Alice In Chains, Ozzy Osbourne og Iron Maiden, er sjansen overhengende for at du vil digge Audrey Horne. Ikke minst er kvintetten et fyrverkeri live.

Sogndølene i Vreid har reist Sognametal flagget siden tidlig 90-tall og turnert verden rundt med nærmere 600 konserter i 25 land. I 2021 slapp de sin magnum opus «Wild North West» i form av et massivt album og egen film som høstet enorme kritikker verden rundt.  I 2022 herjer de festivaler som Hellfest, Copenhell, Karmøygeddon og Inferno med sitt spektakulære sceneshow og til høsten skal de bergta de norske scenene igjen med sin unike blanding av klassisk hardrock & black metal.

Om filmen Studio 666:
Det legendariske rockebandet Foo Fighters flytter inn i en villa i Enico i California som er fylt med en god dose rock-and-roll historie av den grusomme sorten for å finne inspirasjon og for å spille inn deres etterlengtede tiende album. I det de flytter inn i villaen begynner Dave Grohl å føle at det er noe som ikke helt stemmer, og må etterhvert kjempe mot overnaturlige krefter som truer både ferdigstillelsen av albumet, men det som verre er; livene til medlemmene i bandet.
Skuespillere: Dave Grohl, Taylor Hawkins, Pat Smear, Rami Jaffee, Nate Mendel, Chris Shiflett, Jenna Ortega, Will Forte, Leslie Grossman
Sjanger: Komedie / Horror
Regi: BJ McDonnell
Nasjonalitet: USA
Språk: engelsk
Produksjonsår: 2022
Distributør: Selmer Media
Spilletid: 1 t. 46 min.