736 Visninger |  Lik

Litteraturfest Røros: Mangfold, tro og tvil. Samtale mellom Amal Aden og Harald Hauge

Søndag 30. august kl 13.30.
Pris: 100,- (ordinær) + billettavgift.

Kjøp eBillett

I samarbeid med Røros kirkeforum arrangerer Litteraturfest Røros samtale mellom forfatter, foredragsholder og samfunnsdebutant Amal Aden og sokneprest Harald Hauge. Det blir ei samtale om tro og tvil, og om det mangfoldige Norge.
Inngang kr. 100,-. Åpen Kafé.
Amal Aden er født i Somalia i 1983, og kom til Norge i 1996. Siden den gang har hun profilert seg som en aktiv samfunnsdebattant og forfatter. I tillegg til debutboka «Se oss» fra 2008, har hun gitt ut «ABC i integrering – 111 gode råd om hvordan alle kan bli fullverdige borgere i det norske samfunnet», «Min drøm om frihet», «Det skal merkes at de gråter – Om likestilling blant somaliere i Norge», «Om håpet glipper, er alt tapt». «Homofile flyktninger» og «Jacayl er kjærlighet på Somali», alle utgitt på Aschehoug forlag.
Hun snakker med stort engasjement og egen erfaring om det flerkulturelle Norge, om mobbing og mestring, om likestilling og ytringsfrihet, om homofili og minoriteter.
Harald Hauge er sokneprest i Røros og Hitterdal. Han er leder i Røros kirkeforum, som arrangerer et samtaleprogram i Røros kapell under Litteraturfesten.