3543 Visninger |  1

Ekstraforestilling! Kveli Rånes Bremseth: ARTIGHET VARER LENGST!

Torsdag 9. november, kl 19.00 i Falkbergetsalen

Pris: 455 kr + billettavgift //  Gruppe (min. 8 pers): 430 kr + billettavgift // Arti abonnement kr. 430,- + billettavgift

KJØP BILLETT

Humorgruppa Kveli Rånes Bremseth kunne i 2022 feire at det har gått ti år siden de hadde premiere på sitt første show. Siden den gang har de produsert og framført fem humor musikalske show somde har reist rundt med i store deler av landet. Nå er de igjen på veien, denne gang med den etterlengtede jubileumsforestillingen«Artighet varer lengst».

Selv om både Lein og Brein ligger litt utenfor allfarvei, så har vindmøllediskusjonen nådd bygdene,det samme har falske nyheter, lokalmatproduksjon og turistsatsing. Som plakatbildet antyder ligger det an til enda mer nabokrangel, vanvittige investeringer, nye og gamle humorfigurer og spesialskrevet musikk med trøkk i. Litt nostalgi blir det også plass til gjennom melodier og bilder.

Kveli Rånes Bremseth sitt humorunivers er kjent og kjært for mange både gjennom sinesceneshow, men også gjennom strømmekanaler og deres samarbeid med Trønder-TV.

Har du ikke opplevd dem i levende live? Nå har du sjansen!

Forestillingen varer ca 90 minutter, uten pause.