59 Visninger |  Lik

Lara Jenkins – Bergstaden Filmklubb

Mandag 21.september klokken 20.00
Pris: 90 (medlem) | Sesongkort kr 120 selges i billettluka | Enkeltmedlemskap kr 40 selges i billettluka (gjelder en film)
Kjøp eBillett(Husk at du må ha gyldigmedlemskort)

På sin 60-års fødselsdag våkner Lara Jenkins og går til vinduet for å hoppe ut. Så ringer det på døren, og vinduet blir lukket igjen. Hun bestemmer seg for å leve – litt til… Lara er en pensjonert funksjonær, iskald og nesten usympatisk, som i sin ungdom var en talentfull pianist. Samme dag skal sønnen Victor, som hun selv underviste, men nå har liten kontakt med, holde sin debutkonsert som både pianist og komponist. I løpet av dagen, i en rekke møter med gamle kolleger, familie og naboer, forstår vi etter hvert hvorfor Lara er blitt så ensom og bitter. Er det i det hele tatt håp for et bedre liv for henne?

«Komplekst, mørkt og særdeles velspilt mor-sønn-drama med hun i sentrum. Som en moderne berlinervariant av
«Høstsonaten» er dette klassisk europeisk film av godt gammeldags merke.» Adresseavisen (5)

«Corinna Harfouch glitrer som den iskalde Lara.» «..en knakende god og skarp beskrivelse av ærgjerrighet og ambisjonens skyggeside.» Aftenposten (5)
—-
«En glitrende spilt morsrolle. Corinna Harfouch glitrer i rollen som mor som tidvis er direkte ondskapsfull.» P3/FilmPolitiet (5)