647 Visninger |  Lik

KlubbLAN: Spill for alle

5.september, 3.oktober, 7.november og 5.desember

Klokkeslett:  Kl. 14.00 – 18.00. OBS: 3. oktober er klokkeslett 15.00-18.00

Viktig informasjon:

Barn under 12 år må ha med en foresatt. Arrangementet er gratis, og alle må registrere seg ved inngangen.

KlubbLAN har i samarbeid med Ungdommens Hus, UKM og Storstuggu startet opp «KlubbLAN: Spill for alle».  En gang i måneden kan man både teste spill og lære om spill på Storstuggu, og første samling er søndag 5.september.

KlubbLAN har satt sammen et program for høsten, og på første samling kan du teste blant annet «Fall Guys», «Rocket League» og spille Nintendo Switch i kinosalen. Spillene til denne første dagen er valgt fordi de har tilknytning til e-sport og blir konkurrert i, men samtidig har såpass lav terskel med tanke på vanskelighetsgrad at de er enkle å lære seg og spille.  Ønsket er at alle kan ha det gøy med å spille, men samtidig er det mulig å øve seg for å bli bedre.

Det er mange som er interessert i spill, og det er mye morsommere å samles for å spille enn og sitte hver for seg.

Vi kjører også på med et litt retro hjørne med brettspill.

Alle barn under 12 år må ha med en foresatt, og vi bruker ulike rom til ulike spill for å overholde aldersgrensen.  Dette er også en god mulighet for foreldre til å bli kjent med spill barna spiller. I første omgang lager vi ulike spillstasjoner, og så ønsker vi tips fra besøkende om hvordan vi kan utvikle programmet videre.

Velkommen!