996 Visninger |  Lik

Kjellen – Med prostata mot stjernene

Forestillingen er dessverre avlyst grunnet sykdom.

Billetter kjøpt via ebilletts mobilapp eller på nett blir refundert automatisk. Pengene vil være på konto i løpet av 3-5 virkedager. Billetter kjøpt i billettluke refunderes kontant ved fremvisning av billett i billettluken. Billettluken er åpen hverdager mellom 17-20, ellers fra en time før forestilling.

Fredag 9. mars | Kl 1900 | Falkbergetsalen
15års aldersgrense
Pris: 440,-
Kjøp eBillett

Klypa og Kjell «Kjellen» Bigset ladar kanonene, og sprengjer ut eit splitter nytt humorshow. Med Kjellen i hovudrolla og i fri dressur, er det duka for eit skikkelig oppgjer med det moderne liv. Gjennom Kjellen sine auge får vi eit unikt skråblikk på den til tider vanskelege reisa gjennom livet. Her vil nok dei fleste kjenne seg att. Vi får sjølvsagt også helse på livssnyltaren Palle, saman med eit par heilt nye ansikt i Klypa-universet.

Thomas Ryste har i denne runda fått med seg den «steikje fine» Ørjan Liavåg som regissør, musikkprodusent og sparringpartner på tekst. Liavåg har lang erfaring i humor-bransjen, og har samarbeidd med artistar som Marit Voldsæter, Ina Breivik, Fredrik Steen og Christine Hope. -Å få jobbe med Klypa er først og fremst veldig artig, og humoren treff meg midt i sunnmørshjartet, seier Liavåg.

Den folkelege, rett-på-sak Klypahumoren har vorte allemannseige landet rundt, og ein sikker vinnar i sosiale medier.
Showa dreg fulle hus frå nord til sør, til glede for mange hundre tusen publikumarar.
Over heile landet tar folk seg eit lite friminutt og ein god latter når Kjellen legg ut nye sprell på nettet.

I showet «Med Prostata Mot Stjernene» bør publikum gjere seg klar for nye hysteriske augneblink, med Kjellen som dirigent, nyforelska og i sitt livs form!
Rett og slett Meeeeget oppegåande!