2692 Visninger |  4

Jonas Fjeld Kvartett

Onsdag 26. november kl. 19:30 i Falkbergetsalen
Kr. 390,- | bestill eBillett

Jonas Fjeld opplever atter en gang stor suksess med nytt album og ble Spelemannsnominert for «Western Harmonies» som kom høsten 2013. Sammen med Chatham County Line og Bøygard turnerte de for utsolgte hus.

Etter at solokarrieren ble sparket i gang og samarbeidet med Ole Paus tok av i 1990, har den akustiske gitaren vært i fokus for gitaristen og artisten Jonas Fjeld. Og popularitetskurven har bare steget og steget. I 2011, tok han frem elgitaren, og rocket Norge med tungt band, noe som har blitt såpass populært, at stadig oftere er ute på klubbscener og festivaler. Men på Western Harmonies, er han igjen tilbake til det mere akustiske lydbilde, med god hjelp av sine unge samarbeidspartnere Chatham County Line.

Med fokus på norske tekster som blottla en mer personlig og følsom artist enn før bygde han sin identitet. Først med ”Engler i sneen”. Senere med ”Drammen i regn”, og personlige sanger som ”Konnerud” og ”Sigve”. Jonas Fjeld ble en del av mange nordmenns intimatmosfære gjennom en rekke album som har bygd på låtskriver-kunstens genuine sannheter. Der følelsen av å være oppriktig og ekte er noe som har gitt publikum en familiær følelse med den litt sjenerte artisten fra Drammen og bydelen Konnerud. Fjeld uttrykker følelser på en fantastisk måte gjennom sin musikk, som f.eks. kjærlighetserklæringen ”Tordensky”.

Billettluken på Storstuggu er åpen mandag – fredag kl. 17:00 – 20:00.
Billetter må hentes senest én uke etter bestilling.
Kjøpte billetter refunderes ikke.

Betal med eBillett

 

** Hjelp, jeg får ikke ut billetten min / Praktisk informasjon **

Stikkord

#konsert