Informasjon om smittevern

Hei! Her er informasjon om det du lurer på angående Covid-19 og Storstuggu samt Røros kino:

Hvor mange publikummere kan det være på Storstuggu i dag?

Svar:

For å sikre en trygg og god kulturopplevelse er det iverksatt flere tiltak. På en enkelt kulturforestilling vil det være maksimalt 200 personer i salen.  Det skal være minimum 1 meters mellomrom mellom grupper. En husstand kan sitte sammen, vennegrupper må kjøpe enkeltbilletter og 1-metersregelen gjelder. Hvis du er syk skal du holde deg hjemme.
Når du kjøper billett vil vi blokkere seter ved siden av kjøpet ditt som sikrer trygg avstand til andre grupper.
Som ansvarlig arrangør må vi vite hvem som er på de ulike forestillingene. Derfor må du som billettkjøper registrere navn, mobilnummer og e-post når du kjøper billett. Dersom du kjøper billetter til flere enn deg selv, må du selv ha oversikt over hvem du kjøpte billetter til.

Hvordan får vi vite om eventuelle endringer og avlysninger?

Svar: Alle endringer, avlysninger og informasjon om refusjoner sendes direkte via mail til dem som har kjøpt billett til det gjeldene arrangementet. Har du andre spørsmål så ta gjerne kontakt med oss. Les også informasjonen om refusjon på e-billett sine egne sider: https://ebillett.no/corona

Hvordan kan jeg finne ut hva som skjer på Storstuggu og Røros kino?

Svar: Røros kino har ordinær åpningstid, og vi viser filmer hver dag. Det har vært mange endringer på programmet, men på www.storstuggu.no finner du alltid oppdatert program. For kinoprogram kan du gå inn på roroskino.no. Du kan også melde deg på vårt nyhetsbrev, så får du oppdatert program og kulturtips hver måned. Følg oss også gjerne på facebook og Instagram.

Må man kjøpe billett kun på nett?

Svar: Nei, du kan også kjøpe i billettluka på Storstuggu, men du må da registreres med navn og nummer slik at vi får tak i deg ved slike endringer og pga smittesporing. Vi anbefaler likevel at du kjøper billett på nett, fordi du da kan vise frem billetten på mobilen din. Da slipper vi å ta i et papir som kan bidra til smitte.

Når er billettluka på Storstuggu åpen?

Svar: Billettluka er åpen mandag – fredag kl. 17.00 – 20.00, og en time før forestillinger på helg. Telefonnummeret til billettluka er 905 96 514.

Så alle som kjøper online blir automatisk registrert slik at det gjør smittesporing lett?

Svar: Ja, det er riktig. Den som står for kjøpet er da registrert med navn, nummer og epost, slik at vi ved en eventuell smitte enkelt får tak i alle som har vært på samme arrangement. Det letter smittesporernes arbeid betraktelig. Du bidrar altså til en god gjerning ved å kjøpe online.

Har dere en smittevernsplan?

Svar: Ja. Den blir oppdatert i forhold til de retningslinjer som myndighetene til enhver tid bestemmer. Vi har også en løpende dialog med kommunelegen på dette.

Er det trygt å gå på arrangement hos dere da?

Svar: Storstuggu legger til rette for at du kan dra på arrangementer og kino i trygge rammer. Vår erfaring gjennom høsten er at alle dere der ute som besøker oss er flinke til å holde avstand og å forholde dere til våre regler. Vi har faste spritstasjoner, vi har avstandsmerker i foaje og vi rengjør alle stoler mellom hver forestilling. Det er viktig at alle som er syke holder seg hjemme.

Så da er det bare å kose seg hos dere da?

Svar: Javisst, tar vi alle et felles ansvar så kan vi fortsatt ha flotte opplevelser sammen. Vel møtt!

Hilsen alle på Storstuggu!