1804 Visninger |  1

Hellbillies – 30 år på veien

22. februar, 2023 kl. 19.30, Falkbergetsalen

Billettpris: 580 kr + avg

Aldersgrense: 18 år

Dørene åpner:  kl. 18.30

UTSOLGT!

Røros konserter er stolte over å presentere Hellbillies under Rørosmartnan!

 Etter over 30 år på veien har Hellbillies en urokkelig status som et av landets aller beste liveband. Da bandet slapp sitt nyeste album «Blå dag», omtalte Dagsavisen dem treffende nok som «en del av den norske folkesjela».

Hellbillies har underholdt publikum i hver eneste krik og krok av Norge siden 1990 og solgt over én million plater, og stadig nye generasjoner oppdager deres mange bidrag til den norske sangskatten.

Da Norge stengte ned grunnet covid 19, hadde bandet akkurat startet sin meget utsolgte jubileumsturné, som skulle bli den lengste turneen i bandets historie.

Nå gleder legendene seg stort til å kunne møte sitt store publikum rundt om i landet igjen.

«Å reise rundt til kulturhus, klubber og festivaler her til lands, er noe av det beste vi vet, og det er noe vi virkelig har savnet under pandemien. Nå er vi veldig klare for å gi publikum over hele landet en skikkelig god konsertopplevelse igjen, og noen splitter nye låter med oss», forteller bandet.

Hellbillies er som alltid anført av brødrene Aslag og Lars Håvard Haugen og innehar en energi og rutine som er en sann fryd å oppleve.

Så om du vil synge med til udødelige klassikere som «Den finast eg veit», «Ei Krasafaren Steinbu», «20 år på vegen» og «Søvnlaus» er det mulighet for det på Storstuggu, 22. februar under selveste Rørosmartnan 2023!

Her vil det bli rift om billettene!