558 Visninger |  Lik

Gropa: Paper Crown

Fredag 12. november kl. 19.00, Gropa

Billettpris: 250 kr + avgift

KJØP BILLETT HER

 

Paper Crown er gitarist Ørnulv Snortheim og vokalist Johanne Kippersund sitt popunivers. Sammen lager de tidløse låter med solid snekra melodier og hjertet utapå skjorta; nordisk pop som nikker både i retning av soul og americana.

I februar slapp de albumet Dreamers som Hamar Arbeiderblad beskriver som en «kruttsterk debutskive» og Musikkavisen Puls er «totalt forelsket» i. Ørnulv har spilt med og skrevet låter for noen av landets største artister (Haddy Njie, Christel Alsos, Erik Faber) og driver verdens triveligste studio hjemme i hagen, mens Johanne har vokst opp på teater, lager skogsfestival og synger i progorkesteret MEER.

Paper Crown kombinerer sjelfull, egenarta vokal med grundig melodisk håndverk i et detaljrikt lydbilde. Dette er tilgjengelig, men nyansert musikk, i et gjennomarbeidet, personlig uttrykk med rom for både knirkete melankoli og utadvendt feelgood.

Siden lanseringen i fjor sommer har Paper Crown sluppet flere singler som har fått radiolistinger og fått strålende tilbakemeldinger fra publikum på sine konserter.

Paper Crown opptrer både som duo og i bandformat, og denne konserten blir en intim variant med to gitarer og to stemmer.