471 Visninger |  1

Gropa: Cash Commitment + filmvisning Walk The Line

Fredag 27. oktober kl. 20.00 GropaBillettpris: Kun konsert 310 kr + avgift // Filmvisning + konsert 350 kr + avgift

Barsalg

KJØP BILLETT KUN KONSERT

KJØP BILLETT TIL FILMVISNING + KONSERT

+ MEROPPLEVELSE: Se filmen «Walk The Line» før konsert!

Kl. 17.30: Filmvisning «Walk The Line»

Kl. 20.00: Konsert med Cash Commitment

Det blir god stemning hele veien fra Folsom Prison til Jackson når Cash Commitment besøker Storstuggu i Bergstaden med sin akustiske hyllest til Johnny Cash og June Carter!

Gled deg til en kveld med klassikere som Ring of fire, Folsom Prison Blues, Walk the Line og Big River, de uforglemmelige duettene med June Carter og lune skråblikk og anekdoter.

Cash Commitment har mottatt en overveldende respons på sine show rundt i Norge, i kulturhus, kirker på livescener og festivaler og gleder seg stort til Røros-debuten!

Bengt Jacobsen er kveldens maestro og sammen med Kine Steen Holst i tidsriktig innpakning, skaper de en varm og smittende Johnny og June-kjemi. Hans Ulviken og Bjørn Bakke sørger for et solid fundament på kontrabass og trommer, eller batteri som det het på Johnnys tid 😉

Welcome y’all!

 

 

***************************************

«Cash Commitment leverte et fyrverkeri av musikalsk glede, og Bengt Jacobsen og Kine Steen Holst hadde et glitrende samspill som Johnny & June!» (Avisa Groruddalen)

«Dette var ikke bare en konsert, det var en forestilling – levert av fullblods underholdere – og publikumsresponsen var formidabel.» (Indre Akershus Blad)

Fra noen av arrangørene:

«Cash Commitment innfridde alle våre forventninger. En mer genuin Johnny Cash-opptreden skal man lete lenge etter! Musikken og stemmene var veldig tett opptil sin opprinnelse – likeså utseende og hele showet. Vi takker for et helstøpt show – Cash Commitment må vi ha tilbake!»
(Jon Troli, leder, Nes Blues Club)

«Gummibaren takker Cash Commitment for strålende konsertopplevelse hos oss! Det var stinn brakke, herlig atmosfære og ikke minst musikalsk innertier. Vi ønsker Cash Commitment velkommen tilbake, og anbefaler små og store scener om å booke dem!»
(Jon Martin Føreland, leder, Gummibaren, Drammen)

«Cash Commitment leverte en flott avslutning av konsertåret med høydepunkter fra Cash sin brede karriere. Med Cash-/Carter-stemmer og groove, ble de mottatt av et entusiastisk publikum fra første sang og mottok velfortjent stående applaus for sitt bidrag til Cash-universet. Hvem trenger nyttårsraketter etter denne kvelden med Cash Commitment?»
(Tibi, leder, Baracoa Asker)