828 Visninger |  Lik

Evig solskinn i et plettfritt sinn – Bergstaden Filmklubb

Mandag 8.mars klokken 20.00     .
Pris: 90 (medlem) | Sesongkort kr 120
Enkeltmedlemskap kr 40            .
Kjøp eBillett(Husk at du må ha gyldigmedlemskort)

Joel er forbløffet over at kjæresten Clementine har fått slettet minnene om forholdet deres. Desperat bestemmer han seg for å gjøre det samme. Men idet minnene hans gradvis forsvinner, gjenoppdager Joel kjærligheten til Clementine. Han bestemmer seg for å avbryte prosessen og ta minnene tilbake.

Når innadvendte Joel Barish titter opp fra skotuppene sine og for første gang ser Clementine Kruczynski med det flammende håret og den energiske personligheten, faller han hardt som en tømmerstokk. Gjennom svermeriske møter og inderlige samtaler innser Joel at han ikke trenger å lete lenger. Clementine er alt han trenger for å gjøre livet komplett.
Så kommer gnisningene. Små irritasjoner blir til store frustrasjoner og lange krangler. Clementine gjør et valg som er vanskelig for Joel å fatte: Hun får slettet alle minner om forholdet deres. Joel blir så desperat at han gjør likedan – lar vitenskapsmennene bruke sitt mentale viskelær på hjernen. Men idet Joels indre spillefilm vises for siste gang, faller han for Clementine på nytt. Han vil stoppe prosessen før Clementine er borte for alltid. Men hvordan kan han flykte fra sitt eget hode?