96 Visninger |  Lik

Bergstaden Filmklubb: Victoria – En natt i Berlin

Mandag 6. mars kl. 20.00  Kinosalen

Pris 90 kr (medlem) // Sesongkort 120 kr selges i billettluka // Enkeltmedlemskap 40 kr selges i billettluka (gjelder én film)

Kjøp eBillett (Husk at du må ha gyldig medlemskort)

Victoria – En natt i Berlin er en film om en jente og en søvnløs natt i en by hun knapt kjenner. Spanske Victoria er på søken etter spenning og moro i Berlin. Etter et besøk på en av byens nattklubber møter hun Sonne og gjengen hans. Victoria og Sonne finner umiddelbart tonen, og klarer nesten ikke slippe hverandre av syne. Gjengen lokker henne videre ut i Berlin-natten, men det går brått fra himmel til helvete når en av gutta skylder noen en farlig tjeneste. Natten er helt ute av kontroll.

Victoria – En natt i Berlin er en intens spenningsfilm skutt i én lang tagning, noe som gjør dette til en filmopplevelse helt utenom det vanlige. Energisk og suggererende drar den deg inn og beveger seg elegant fra sted til sted i storbyen. Norske Sturla Brandth Grøvlen er filmens fotograf og mottok en Sølvbjørn for innsatsen. Filmen ble fort den store snakkisen under årets filmfestival i Berlin.

Premiere: 04.09.2015
Skuespillere: Laia Costa, Frederick Lau, Franz Rogowski, Burak Yigit, Max Mauff, Andre M. Hennicke, Anna Lena Klenke
Sjanger: Drama / Spenning
Regi: Sebastian Schipper
Nasjonalitet: Tyskland
Aldersgrense med begrunnelse: 12 år
Dyster stemning og enkelte voldsinnslag gjør at filmen får 12-årsgrense.
Språk: engelsk/tysk
Produksjonsår: 2015
Distributør: Arthaus
Varighet: 2 t. 20 min.