274 Visninger |  Lik

Bergstaden Filmklubb: Supernova

Mandag 23. januar kl. 20.00  Kinosalen

Pris 90 kr (medlem) // Sesongkort 120 kr selges i billettluka // Enkeltmedlemskap 40 kr selges i billettluka (gjelder én film)

«To eminente skuespillere i praktroller som samboere på en siste ferietur sammen før demensen tar den ene» – Adresseavisen, terningkast fem.
Mandag 23. januar klokka 20 er du velkommen på filmklubb i Storstuggu. Da viser vi den britiske filmen Supernova fra 2021, en kjærlighetshistorie mellom to menn i sekstiårene, som må akseptere at alt vil forandre seg etter at en av dem blir rammet av demens.
OM FILMEN: Det er sen høst og Sam (Colin Firth) og Tusker (Stanley Tucci), partnere gjennom tjue år, er på ferie. De reiser gjennom England i sin gamle bobil og besøker venner, familie og steder fra fortiden. Etter at Tusker ble diagnostisert med demens for to år siden har livene deres endret seg, jobber er avsluttet og planer satt på vent. Tiden sammen det viktigste de har. I løpet av ferieturen begynner deres individuelle ideer for fremtiden å kollidere. Hemmeligheter avdekkes, private planer rakner og kjærligheten til hverandre testes som aldri før. Til slutt må de konfrontere spørsmålet om hva det vil si å elske hverandre i møte med en uopprettelig sykdom.
Aldersgrense: Tillatt for alle
Tid: 1 t. 34 min.
Du kan kjøpe sesongmedlemskap (120 kroner) eller enkeltmedlemskap (40 kroner) for en kveld. Billetten koster 90 kroner.
Kom i god tid, ta med deg en venn eller kom alene!
Alle er velkommen, både nye og gamle filmklubbere.