144 Visninger |  Lik

Bergstaden Filmklubb: After Yang

Mandag 1. mai kl. 20.00  Kinosalen

Pris 90 kr (medlem) // Sesongkort 120 kr selges i billettluka // Enkeltmedlemskap 40 kr selges i billettluka (gjelder én film)

Kjøp eBillett (Husk at du må ha gyldig medlemskort)

After Yang er en film om familien, livet, sorgen og veien videre.

Når Yang – en androide og kjært «familiemedlem» – slutter å virke, prøver Jake (Colin Farrell) å få ham reparert. Yang er det nærmeste Jake kommer å ha en sønn, og han er datterens «bror» og beste venn. Men i prosessen med å bringe Yang tilbake, innser Jake at livet er i ferd med å gli forbi ham. Hvordan kan han finne tilbake til de tette båndene med kona (Jodie Turner-Smith) og datteren?

After Yang hadde verdenspremiere i Cannes, etterfulgt av amerikansk premiere på Sundance filmfestival, og har vakt begeistring hos filmkritikere så vel som hos publikum. Kogonada er en sørkoreansk-amerikansk filmskaper som debuterte med filmen Columbus i 2017. Han er for tiden aktuell som regissør av den kritikerroste serien Pachinko på Apple+ sammen med Justin Chon.

Premiere: 28.10.2022
Skuespillere: Colin Farrell, Jodie Turner-Smith, Malea Emma Tjandrawidjaja, Justin H. Min, Sarita Choudhury
Sjanger: Drama / Sci-Fi
Regi: Kogonada
Nasjonalitet: USA
Aldersgrense med begrunnelse: 9 år
Denne filmen har en stemning og en tematikk som kan virke urovekkende på yngre barn. Filmen får derfor aldersgrense 9 år.
Språk: engelsk
Produksjonsår: 2021
Distributør: Arthaus

Varighet: 1 t. 36 min.