400 Visninger |  Lik

Barnekonsert med Meg og kammeraten min

Søndag 30. oktober kl. 13.00,  Falkbergetsalen

Dørene åpner kl 12.00. Konsertstart kl. 13.00

Pris: 125,- + avg (barn)//200,- + avg (voksen)

Aldersgrense: Ingen

KJØP BILLETTER

 

Meg og Kammeraten min har spilt utallige konserter for barn og unge – på festivaler, i kulturhus, i barnehager og på skoler over hele Norge – og nå kommer de endelig til Røros!

De har hatt sin egen TV-spesial på NRK med Kringkastingsorkesteret og de er en av de mest vitale låtskriverparene i norsk musikkliv, uansett sjanger og aldersgruppe. 

Meg, Martin Hagfors, og Kammeraten, Erik Johannessen, har redefinert hva “musikk for barn” er og kan være. Ingen temaer er for små, og ingen er for store for Meg og Kammeraten min.

Å være så tissetrengt at du finner opp en ny dans, å være forelsket men så veldig forvirret blant alle ringeklokkene i naboblokka, å kjenne seg ensom, trøtt, å ha en bestefar som har en kjæreste som ikke er bestemor, eller for eksempel en nestbestekompis som er en robot, eller det å sove som en stein – det er noe av det Meg og kammeraten min forundres over i musikken sin – og som du og dine kan forundres sammen med de om i løpet av en garantert minneverdig konsertopplevelse!

Foto: Marthe Vannebo