1309 Visninger |  Lik

Are Kalvø – Hyttebok fra helvete

Fredag 30. august kl. 20.00 i Falkbergetsalen
Pris: 350,-
Kjøp eBillett

En komikers motvillige forsøk på å lære seg å elske naturen

Are Kalvø voks opp midt i et postkort på Vestlandet, omgitt av fjorder og fjell som folk reiser halve kloden rundt for å oppleve. Et sted med turmuligheter på alle kanter, men Kalvø ble aldri naturens mann. Han flytta til byen og så seg aldri tilbake. Dette har aldri vært et problem. Før nå.

For noen år siden begynte Kalvø å miste venner til naturen. Gode venner, som før alltid var med på pub for å prate tull, begynte plutselig å gå i fjellet, legge ut bilder av skispor, og i fullt alvor si sånt som «at det berre er i møte med naturen at du forstår kor liten du er.» En dag måtte Kalvø innse at han ikke hadde en eneste venn på facebook som ikke hadde lagt ut et eneste bilde av seg selv på et fjell. For første gang siden han ble tvunget til slikt på skolen, la han ut på tur, på ski og til fots, for å finne igjen vennene sine. Og for å finne ut hva i alle dager det er som skjer. Resultatet ble «Hyttebok frå helvete», ei svært morsom og litt sint bok om vår tid og vårt merkelige forhold til naturen.

I Storstuggu forteller han om turen, om vår tid, om naturen og om overraskende mye anna du ikke trodde hadde noe med saken å gjøre. Det vlir stand-up. Det blir vitser og tull. Det blir et par uventa harde utfall mot alle som liker fjell bedre enn folk. Og det blir mulighet til å få signert bøker.

Are Kalvø – Hyttebok fra helvete er en del av Litteraturfest Røros som arrangeres 29.08-01.09-2019