3131 Visninger |  1

En Midtsommernattsdrøm

Lørdag 23. april| kl 1900 | Falkbergetsalen
Pris: 370,- (ord) | 300,- (barn, student, honnør) | 270,- (Coopavtale)
eBillett

Stormforelsket ungdom i verdens mest spilte komedie.

Shakespeares berømte teaterstykke har alt: romantikk og ablegøyer, skjemt og alvor, eventyr og ettertanke. Her er det stormforelsket ungdom, ekteskapskrangler med grusomme triks, generasjonskonflikter med dødstrusler, mystiske hallusinogener og en liten djevel av en alv, Puck, som tukler det til for alle. Men alle vil det samme – at kjærligheten skal vinne.

En midtsommernattsdrøm er essensen av hva Riksteatret skal gi publikum – en av verdensdramatikkenes mest populære klassikere, med en trupp velopplagte skuespillere, i en oppsetning signert tusenkunstneren og regi-fenomenet Jo Strømgren.Kompaniet «Fjerdeklasses produksjoner» har takket ja til å spille Shakespeares lekne teatertrupp. Dette er kullet som gikk ut fra Teaterhøgskolen for fire år siden, og som på rekordtid har rukket å markere seg som noen av de mest lovende skuespillere i sin generasjon, med hovedroller i både filmer, tv-serier og på flere av landets hovedscener.

Gled dere, Norge!

Spilletid: ca 1 timer og 50 minutter (inkludert pause)

Premiere i Oslo 20. januar 2016
Turnépremiere i Haugesund 27. januar 2016

På scenen
Ingvild Holthe Bygdnes, Henriette Faye-Schjøll, Ester Marie Grenersen, Jo Adrian Haavind, Helle Haugsgjerd, Nader Khademi, Hanne Skille Reitan, Eldar Skar og Ine Marie Wilmann.

Team
Av William Shakespeare. Oversatt og gjendiktet av André Bjerke. Regissør og scenograf: Jo Strømgren. Kostymedesigner: Bregje van Balen. Lysdesigner: Tobias Leira. Lyddesigner: Lars Årdal. Dramaturg: Tine Thomassen.

En Riksteatret-produksjon.