2837 Visninger |  Lik

Fortrolige Samtaler

Lørdag 5. mars| kl 1900 | Falkbergetsalen
Pris: 400,- (ord) | 320,- (barn, student, honnør) | 300,- (Coopavtale)
eBillett

Hva gjør vi med våre dypeste hemmeligheter?
Hva gjør de med oss?

Liv Ullmann er tilbake i Norge, nå som regissør for teaterversjon av Ingmar Bergmans Enskilda samtal – et stoff hun allerede har filmatisert med stor internasjonal suksess.

Det handler om Anna, som på mer enn én måte må betale sannhetens pris. Dette er en historie Bergman mente bare Liv Ullmann kunne fortelle – en historie om kjærlighet, troskap, frihet og livsmot. Om alt det som utløser så stor glede og så dyp fortvilelse i våre liv.

Dramaet er basert på livshistorien til Ingmar Bergmans mor, og med utgangspunkt i morens hemmelige dagbok og Bergmans egne dagbøker har Liv Ullmann skapt et nytt manus for scenen. –Det er en fortelling om en kvinnes hemmeligheter. Men mest av alt handler det om hvem våre hemmeligheter gjør oss til, sier Liv Ullmann.

Fortrolige samtaler er scenekunst på livet løs, og ingen vil gå uberørt fra dette møtet med regissøren og manusforfatteren Liv Ullmann og hennes håndplukkede skuespillerensemble.

Spilletid: ca 2 timer 20 minutter (inkludert pause)

Urpremiere på Nationaltheatret 9. januar 2016.

På scenen
Marte Engebrigtsen, Anneke von der Lippe, Mattis Herman Nyquist, Liv Bernhoft Osa, Hermann Sabado, Kari Simonsen og Bjørn Skagestad.

Team
Av Ingmar Bergman i en versjon for scenen av Liv Ullmann. Regissør Liv Ullmann. Regiassistent Einar Bjørge. Scenograf Milja Salovaara. Kostymedesigner Ingrid Nylander. Lysdesigner Nick Schlieper. Lyddesigner Nils Wingerei. Dramaturg Tine Thomassen.

En samproduksjon mellom Riksteatret og Nationaltheatret. Spilles både i Oslo og på turné, og er invitert til Bergman-festivalen på Dramaten i Stockholm.